Nieuws & blog

Aanleg ontdektuin Ukkenburg gestart

Deze maand is de aanleg van de ontdektuin van kinderdagverblijf de Ukkenburg gestart. Pedagogisch werkers en ouders worden bij de voorbereidingen betrokken. Een aantal van hen is zelfs zo enthousiast dat zij zelf de handen uit de mouwen steken. Op deze werkochtenden ontmoeten ouders en medewerkers elkaar op een andere manier en dat is reuze gezellig!

Ontdektuinen op alle kinderdagverblijven Onder de projectnaam Grassprietjes tussen je tenen richten wij de buitenruimtes van al onze kinderdagverblijven in als ontdektuin. In een ontdektuin wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van groene materialen en kunnen de kinderen de natuur beleven en ervaren. Ze graven kuilen in het zand en spelen er met water, balanceren op boomstammetjes en verstoppen zich in de bosjes of in de wilgentenen hut.

Meer nieuws & blogs