Nieuws & blog

Bengelenberg krijgt ontdektuin

De Bengelenberg is gelegen in een schitterende bosrijke omgeving. Het kindercentrum is gevestigd in het statige pand van een voormalig klooster, midden in een prachtig park. Binnenkort kunnen de kinderen nog dichterbij de natuur ervaren en beleven. Het plein van kindercentrum de Bengelenberg wordt namelijk omgetoverd tot ontdektuin!

Kruip door, sluip door de wilgentunnel, verstoppen in de wilgenhut, je eigen groente verbouwen in de moestuin, balanceren op stapstenen, taartjes bakken op een zandbakrand van boomstammen. Fietsen over de tegelpaadjes die door het groen slingeren.

En dat is nog niet alles… Speciaal voor de jongste kinderen van het kinderdagverblijf is er een nieuwe tuin bij gekomen. Een grote ontdektuin voor de baby’s en dreumesen, veilig tussen de muren van het klooster. Met een kruidentuin, een moestuin en een bloementuin worden de zintuigelijke prikkels van de allerjongsten gestimuleerd.

Meer nieuws & blogs