Nieuws & blog

Zorgzame poppenvadertjes en -moedertjes op de peuterwerkplaats

Er is een baby geboren! Spelenderwijs komen bij dit ‘Uk & Puk’-thema allerlei aspecten rond het verzorgen van baby’s aan de orde. Op voorschool de Stampertjes werd deze leuke fotoreportage gemaakt. De peuters keken geboeid hoe een moeder haar baby in bad deed, en deden daarna zelf de poppen in bad. Ook verschoonden zij de poppen, gaven hen de fles en legden hen in bed voor een lekker dutje. Ter afsluiting van het thema aten de kinderen beschuit met muisjes. Ook ouders waren hierbij aanwezig.

Meer informatie Op al onze kinderdagverblijven en peuterwerkplaatsen/voorscholen stimuleren wij op een speelse manier de ontwikkeling van de kinderen met methodes als Piramide en Uk & Puk. Lees hier meer over in de krant ‘Speel-leren bij de SKA

Bericht: 14 oktober 2013

Meer nieuws & blogs