Nieuws & blog

Bso Lange Jan maakt speelfilm

De kinderen van van bso Lange Jan hebben een echte speelfilm gemaakt! Initiatiefnemer is Jogan Kiestra, één van de ouders. Filmen is zijn grote passie en organiseren zit hem in het bloed, daarom durfde hij dit enorme project aan. Samen met Nelleke Kaldeway, bso-coördinator, heeft hij kinderen, medewerkers en ouders gemobiliseerd om te acteren, en daarnaast heeft hij medewerkers van onder andere de Onze Lieve Vrouwetoren, Flehite en Archief Eemland enthousiast gekregen om mee te werken aan de film en er zelfs ook in mee te spelen.

Er is maanden aan de film gewerkt. De opnames zitten er al een tijdje op en Jogan Kiestra is nu druk bezig met de postproductie. Hij hoopt dat de film eind november in première kan gaan. De trailer is al klaar en op youtube gezet. Daar is hij gespot door RTV Utrecht en in het programma U vandaag is er aandacht aan besteed. De trailer is ook al te zien op de website van Archief Eemland.

Bekijk het item op RTV Utrecht (vanaf de 18 min. en 20 seconden)

Bericht: 18 oktober 2013

Meer nieuws & blogs