Bel onze klantenservice: 033 - 470 13 03 Inloggen op Mijn Ska
 
033 - 470 13 03 Menu
 
U bent hier: Home / Nieuws & actualiteit / 2014 / 01 / 07 / Kinderopvang goedkoper

Kinderopvang goedkoper

Geplaatst op: 7 januari 2014

We starten het nieuwe jaar met goed nieuws. De kinderopvang is voor vrijwel al onze ouders goedkoper geworden. De overheid heeft namelijk het maximum uurtarief* verhoogd en bovendien is de kinderopvangtoeslag met ingang van 1 januari voor inkomens vanaf € 50.000,-- verhoogd. Ouders die voor hun kind een contract (kdv) hebben van 5 of meer dagdelen per week, zijn bij ons zelfs nog goedkoper uit. Zij betalen hetzelfde uurtarief als in 2013. En door de verhoging van het maximum uurtarief gaan zij in 2014 netto nog minder betalen. En we hebben nog meer wijzingen die financieel gunstig zijn:

Wij verlagen de tarieven voor extra opvang bij onze kinderdagverblijven en de bso. Wij schaffen bij het kinderdagverblijf de 15% toeslag op het ochtendtarief af. Wij verlagen de annuleringskosten voor nieuwe aanmeldingen. Bovendien gaan deze pas in vanaf 2 maanden voordat de opvang start. Voor ouders van kinderen tot 4 jaar, die genoeg hebben aan korte dagen opvang starten wij klein label-groepen.

Klein label Werkt u thuis of onder schooltijd? Of kunnen u en uw partner de werktijden op elkaar afstemmen? De één begint wat later en brengt de kinderen naar het kinderdagverblijf en, de ander stopt vroeg met werken en haalt de kinderen weer op? Er zijn veel situaties denkbaar waarin klein label een aantrekkelijke optie is. Ga voor meer informatie naar www.kleinlabel.nl.

Telefonische helpdesk Heeft u vragen over bijvoorbeeld de kosten voor kinderopvang? Neem dan contact op met onze afdeling Klantencontacten.

*De kinderopvangtoeslag wordt berekend over een door de overheid vastgesteld maximum uurtarief. Over het deel boven het maximum uurtarief krijgt u geen kinderopvangtoeslag. Bericht: 7 januari 2014