Nieuws & blog

Kinderwijkraad Nieuwland van start

Vanochtend kwam de nieuwe kinderwijkraad van Nieuwland voor het eerst bijeen. De kinderraad wordt gevormd door 10 leerlingen uit de hoogste groepen van het basisonderwijs. De kinderraad zal 4 keer per jaar bij elkaar komen om onderwerpen te bespreken die belangrijk zijn voor alle kinderen in de wijk.

ABC Nieuwland De kinderwijkraad is een initiatief van ABC Nieuwland. (ABC staat voor Amersfoort Brede Combinatieschool.) Partners bij de kinderraad zijn basisscholen de Malelande, de Border en de Wonderboom en de bso's in Nieuwland van kinderopvangorganisaties SKA en Partou.

Lunch en rondleiding De eerste bijeenkomst vond plaats in hotel Van der Valk. De kinderen kregen een lunch en een rondleiding door het hotel aangeboden.

Bericht: 20 januari 2013

Meer nieuws & blogs