Nieuws & blog

Winnaar labelophaalactie

Koen Meijer leverde de meeste blauwe klein label-sleutelhangers in; maar liefst 17! \december hebben de SKA-medewerkers door heel Amersfoort blauwe labels opgehangen. Deze actie was een onderdeel van de reclamecampagne voor onze nieuwe dienst klein label.

Om te zorgen dat de labels ook weer weggehaald zouden worden, riepen we kinderen in de basisschoolleeftijd op ze bij ons in te leveren. Voor elk ingeleverd label zou de SKA 1 euro Serious Request schenken. Het kind dat de meeste labels inleverde, mocht mee naar het Glazen Huis in Leeuwarden om het bedrag te overhandigen.

Omdat er in totaal maar 27 labels ingeleverd zijn, hebben we besloten een bedrag van 100 euro naar Serious Request over te maken en niet naar Leeuwarden af te reizen.

Als dank voor zijn prestatie kreeg Koen van ons een eigen T-shirt met Skip, de mascotte van ons bso-activiteitenprogramma, en natuurlijk een klein label-sleutelhanger.

Bericht 22 januari 2014

Meer nieuws & blogs