Nieuws & blog

Wethouder leest voor op de Zilverberg

Het is heel rustig op de oevers van de rivier. Iedereen geniet van de zon. Totdat … O-oh! Daar komt… KRRRR… OKODIL! Hij spettert en spattert en de modder vliegt alle kanten op!

KRRRR… OKODIL! ‘Maak van kleine kinderen grote lezers!’ Onder dit motto vonden ook dit jaar weer de Nationale Voorleesdagen plaats. Centraal stond het Prentenboek van het Jaar: KRRRR… OKODIL! Wethouder Hans Buijtelaar was te gast op SKA-kinderdagverblijf de Zilverberg en las het boek daar met verve voor. De peuters van kinderdagverblijf de Zilverberg kenden het verhaal al goed en wisten – tot groot vermaak van de wethouder – steeds precies wat er ging komen. Ze leefden enthousiast mee.

Lekker bewegen! Toen het boek uit was, zongen de kinderen liedjes over een krokodil. De wethouder zong enthousiast mee, al kende hij niet alle woorden. Hij deed zijn functie als wethouder van (o.a.) Sport eer aan; op zijn voorstel bewogen de kinderen nog even lekker met het liedje ‘Hoofd, schouders, knie en teen’. Het was een super gezellig voorleesfeest!

Bericht: 31 januari 2014

Meer nieuws & blogs