Nieuws & blog

Klein label van start in Nieuwland en Kattenbroek!

Vandaag zijn we op kinderdagverblijf Plons (Nieuwland) en kinderdagverblijf de Jonkvrouw (op de grens van Kattenbroek en Hoogland) klein label-groepen gestart. Klein label is opvang in een kinderdagverblijf, met korte dagen.

Veel ouders vinden opvang in een groep belangrijk voor de sociale ontwikkeling van hun kind, maar willen de kosten beperken. Wij spelen met klein label in op deze behoefte. Ook voor werkende ouders met een jonge baby is klein label een goede optie. Korte dagen opvang: prettig en overzichtelijk. Beperkt prijskaartje Klein label is open op: Maandag, dinsdag, donderdag van 8:30 tot 16:30 uur (verlenging mogelijk tot 17:00 uur). Woensdag en vrijdag van 8:30 tot 12:30 uur (verlenging mogelijk tot 13:00 uur). Klein label is gesloten op woensdag- en vrijdagmiddag, de middelste weken in de zomervakantie en tussen Kerst en Oud & Nieuw. Door de beperkte openingstijden hangt er aan klein label een klein prijskaartje! Bij klein label neemt u zelf eten, tussendoortjes, eventuele luiers en andere verzorgingsartikelen mee. U krijgt dan van ons een mooie luiertas met bewaardozen inhoud. Tegen meerprijs kunt u voeding en verzorging ook door de SKA laten verzorgen.

Klein label bij u in de buurt De SKA heeft inmiddels klein label-groepen op kinderdagverblijven de Zilverberg (Vathorst), de Bengelenberg (Amersfoort-Zuid), Tuijl (Hooglanderveen), Plons (Nieuwland) en de Jonkvrouw (Kattenbroek) en één van onze kinderdagverblijven in het Soesterkwartier. In de loop van 2014 worden ook in de andere wijken van Amersfoort klein label-groepen geopend.

Bericht: 3 maart 2014

Meer nieuws & blogs