Nieuws & blog

Heerlijk slapen in de buitenlucht

Op veel van onze kinderdagverblijven hebben wij een buitenbedje in de ontdektuin staan. Fluitende vogeltjes, ritselende bladeren, rust, licht en frisse lucht. Veel baby’s slapen buiten heerlijk!

Een babybedje kun je zien als een luxe kinderwagen. Een kindje kan er veilig in buiten liggen. In de buitenlucht bouwen baby's meer vitamine D op, waardoor ze meer weerstand krijgen. Ook is frisse lucht goed voor de longetjes van baby’s. Bovendien slapen baby’s in de buitenlucht vaak beter dan binnen.

Wij zorgen ervoor dat de buitenbedjes beschut staan en in het zicht van de medewerkers. Het gebruik van de buitenbedjes gaat altijd in overleg met ouders. Wij leggen baby’s alleen in een buitenbedje als hun ouders dat prettig vinden.

Bericht: 14 maart 2014

Meer nieuws & blogs