Nieuws & blog

Nieuw: voorschool de Harmonie!

Wegens overweldigende belangstelling opent de SKA per 1 mei aanstaande een 4e voorschool in Zielhorst: de Harmonie. De voorschool is een peuterspeelzaal ‘nieuwe stijl’. De kinderen spelen er heerlijk met leeftijdsgenootjes. Dat is niet alleen ontzettend leuk; het is ook heel leerzaam. De kinderen leren rekening houden met een ander, samenwerken, delen, op hun beurt wachten. Allemaal sociale vaardigheden die ze nodig hebben op de basisschool! Speel-leren Op de voorschool werken wij met een erkend educatief programma. Spel is daarbij de basis! Terwijl de kinderen de poppen vertroetelen, een kunstwerk schilderen, torens bouwen van duplo, kuilen graven in de zandbak, met auto’s racen, praten over wat ze beleefd hebben, genieten van een voorleesverhaal of samen liedjes zingen, wordt spelenderwijs hun ontwikkeling gestimuleerd. Openingstijden Voorschool de Harmonie is open van maandag t/m donderdag, van 8:45 tot 11:45 uur. U kunt uw kind aanmelden voor de maandag/woensdag of voor de dinsdag/donderdag. U kunt ook kiezen voor een combinatie met het kinderdagverblijf in de wijk. In aanvulling op het kinderdagverblijf geeft u uw kind dan 1 of 2 ochtenden op voor de voorschool. Er is nog plek! Voorschool de Harmonie is gevestigd in basisschool de Kameleon aan de Triangelstraat 152. 

Meer nieuws & blogs