Nieuws & blog

G1000 Amersfoort - SKA was erbij!

Zaterdag 22 maart vond de G1000 Amersfoort plaats.Op initiatief van een aantal gewone burgers gingen Amersfoorters op de G1000 met elkaar in gesprek over de zaken die van belang zijn in de komende 4 jaar, de agenda van Amersfoort. Ze deden dit samen met werkgevers, politici, ambtenaren en kunstenaars, dus met vertegenwoordigers van de hele gemeenschap. Zij stelden de agenda op, maakten een begin met de uitwerking en maakten afspraken met elkaar over het vervolg.

Fijn om een bijdrage te kunnen leveren! De SKA was erbij! Wij verzorgden de kinderopvang voor deelnemers aan de G1000! Naar aanleiding van de oproep aan onze pedagogisch werkers om zaterdag een dagje extra komen werken, kregen we veel enthousiaste aanmeldingen. "Ik vind het fijn om op deze manier een bijdrage aan dit mooie evenement te kunnen leveren", was een veelgehoorde reactie.

SKA zelf ook deelnemer Als grote Amersfoortse kinderopvangorganisatie vinden wij het belangrijk om mee te praten over wat er speelt in onze stad. Wij namen daarom als werkgever zelf ook deel aan de G1000.

Meer nieuws & blogs