Nieuws & blog

Bouw in de meivakantie je eigen ruimteschip!

Voor de komende meivakantie heeft de SKA weer een spetterend activiteitenprogramma voorbereid. Het programma sluit aan bij het thema ‘Spacelab’. Ruimte en techniek staan centraal. De kinderen maken kennis met allerlei indrukwekkende uitvindingen en technische snufjes! Ze experimenteren, spelen planetenrovertje, doen proefjes, bakken ruimtekoekjes, maken ruimtepakken en er is zelfs een uitvinderswedstrijd. Meld uw kind ook aan! In de meivakantie bouwen de kinderen hun eigen ruimteschip. Niet alleen de buitenkant; er is natuurlijk ook alle aandacht voor het interieur. Goed nieuws: alle basisschoolkinderen van Amersfoort mogen meedoen! Dus ook kinderen die normaal de bso niet bezoeken. Leuk voor uw kind(eren), handig voor u als u opvang nodig heeft! 

Meer nieuws & blogs