Nieuws & blog

KrisKras ontvangt keurmerk Groene Kinderopvang!

Kinderdagverblijf KrisKras ontving vandaag als 3e SKA-locatie het kwaliteitsmerk Groene Kinderopvang! Ontdekken en fantaseren KrisKras voldoet aan alle door Groen Cement gestelde criteria.

Natuurbeleving is bijvoorbeeld verankerd in het pedagogisch werkplan. In de buitenruimte kunnen de kinderen ontdekken en hun fantasie gebruiken, ze kunnen er klimmen en klauteren en met zand en water spelen. KrisKras heeft bovendien een eigen moestuin, waar de kinderen zelf zaaien en oogsten.

Over Groen Cement Stichting Groen Cement heeft als doel vervreemding van de natuur een halt toe te roepen en alle kinderen de kans te bieden om in contact te komen met de natuur. Kijk voor meer informatie op www.groencement.nl.

Natuurbeleving bij de SKA Als een van de eerste kinderopvangorganisaties in Nederland heeft de SKA enkele jaren geleden de buitenruimtes van al haar kinderdagverblijven ingericht als ontdektuin. Geniet mee op onze speciale minisite: www.ska.nl/ontdektuinen.

Bericht: 17 april 2014

Meer nieuws & blogs