Nieuws & blog

SKA opent peuterwerkplaats Tuijl in Hooglanderveen

De SKA heeft een 3e peuterwerkplaats geopend in Hooglanderveen: Tuijl. Op de peuterwerkplaats - een peuterspeelzaal ‘nieuwe stijl’ – spelen de kinderen heerlijk met leeftijdsgenootjes. Dat is niet alleen ontzettend leuk; het is ook heel leerzaam. De kinderen leren rekening houden met een ander, samenwerken, delen, op hun beurt wachten. Allemaal sociale vaardigheden die ze nodig hebben op de basisschool!

Speel-leren

Op de peuterwerkplaats wordt gewerkt met een erkend educatief programma. Spel is daarbij de basis! Terwijl de kinderen de poppen vertroetelen, een kunstwerk schilderen, torens bouwen van duplo, kuilen graven in de zandbak, met auto’s racen, praten over wat ze beleefd hebben, genieten van een voorleesverhaal of samen liedjes zingen, wordt spelenderwijs hun ontwikkeling gestimuleerd.

Openingstijden

Peuterwerkplaats Tuijl is 4 ochtenden per week open: van maandag t/m donderdag. U kunt uw kind aanmelden voor de maandag/woensdag of voor de dinsdag/donderdag. U kunt ook kiezen voor een combinatie met SKA-kinderdagverblijf Tuijl, gevestigd in hetzelfde gebouw. In aanvulling op het kinderdagverblijf geeft u uw kind dan 1 of 2 ochtenden op voor de peuterwerkplaats.

Er is nog plek!

Peuterwerkplaats Tuijl is gevestigd aan de Van Tuyllstraat 6a. Er is nog plek! Klik hier om uw kind aan te melden. Wilt u eerst een keertje komen kijken met uw kind? U bent van harte welkom! Neem contact op voor een afspraak.

Impressie van de peuterwerkplaats:

[[YOUTUBE="wyPofDuLQiM",WIDTH="350",HEIGHT="230"]]

Bericht: 7 juli 2014

Meer nieuws & blogs