Nieuws & blog

Bso-kinderen halen hun zwemdiploma A!

Op maandag 14 juli zijn een aantal kinderen van bso's uit Kattenbroek en Hoogland geslaagd voor hun zwemdiploma A! Vanaf januari kregen zij wekelijks 2 uur zwemles in zwembad Hoogland. De kinderen werden door de pedagogisch werker van hun bso naar het zwembad gebracht.

Afzwemmen Deze kanjers hebben maandenlang keihard hun best gedaan om hun zwemdiploma te halen. En na een half jaar was het dan eindelijk zo ver... afzwemmen! Eerst met kleren aan van het startblok afspringen, even watertrappelen, dan vier banen op de buik en rug zwemmen. Er moest door een gat onder water gedoken worden en de borst- en rugcrawl kregen we ook te zien.

Trots! Alle kinderen hebben heel goed hun best gedaan en zijn met vlag en wimpel geslaagd! Er klonk een oorverdovend applaus toen ze hun diploma ontvingen. We zijn heel trots en wensen hen veel zwemplezier!

Bericht: 15 juli 2014

Meer nieuws & blogs