Nieuws & blog

Bso Zazah bezoekt het Eemhuis

Het is kinderboekenweek en daarom gingen de kinderen van bso Zazah het nieuwe Eemhuis bekijken. Hun verslag:

'Wat een leuke middag! We gingen om half vier met de bus naar de stad, halte Eemplein. Daar liepen we naar de bibliotheek. Eerst kregen we een rondleiding door het Eemhuis. Op sommige verdiepingen moesten we wel stil zijn! Daarna werd er een verhaal voorgelezen, 'Held op sokken'. Het ging over een draak die door de gehaktmolen ging... Onze oudste jongens, Robin, Tom en Brian mochten elk een groepje kinderen begeleiden bij de verschillende opdrachten. Zo hebben we een masker gekleurd en moest je proberen om met beschuit in je mond te fluiten. Dat was lastig! Daarna kregen we een doosje lekkere rozijntjes voor in de bus. We moesten zelfs nog even rennen voor de bus, want we zagen de bus al aankomen. Weer terug op de bso had iedereen wel zin in een cracker. We kijken terug op een geslaagd uitje!'

 

Bericht 8 oktober 2014
 

Meer nieuws & blogs