Nieuws & blog

Tip: www.opvoeden.nl

Op de website www.opvoeden.nl vind je informatie en tips over allerlei  onderwerpen die te maken hebben met zwangerschap, opvoeden en opgroeien. Of je nu helemaal aan het begin staat en vragen hebt over zwanger worden, of dat je kinderen al zo groot zijn dat ze voor het eerst op zichzelf gaan wonen, op deze site vind je alle informatie die je nodig hebt. En natuurlijk over alle fasen daar tussenin!

Persoonlijk advies

Heb je vragen over het opvoeden, opgroeien of de gezondheid van je kind(eren) en wil je persoonlijk advies, dan kun je via de landelijke website www.opvoeden.nl een (zorg)organisatie) bij jou in de buurt vinden.

Betrouwbare informatie

De informatie op de website is inhoudelijk getoetst door verschillende kennisinstituten. Ook zorgen zij ervoor dat de informatie steeds wordt aangepast aan de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

Voorheen cjg.nl

De informatie op www.opvoeden.nl was voorheen te vinden op www.cjg.nl.
 

Meer nieuws & blogs