Nieuws & blog

Uit de Kunst 'Groene Kinderopvang'

Kinderdagverblijf Uit de Kunst in Vathorst ontving vandaag het kwaliteitsmerk Groene Kinderopvang!  Met extra complimenten van Groen Cement, de organisatie die het kwaliteitsmerk in het leven heeft geroepen en uitreikt. Natuurbeleving is bij Uit de Kunst goed verankerd in het pedagogisch beleid en ook in de praktijk is er veel en structureel aandacht voor. 

Met vlag en wimpel!

De mensen van Groen Cement waren onder de indruk. Zij hebben de ruimtes binnen en de ontdektuin buiten bekeken  en uitgebreid met de pedagogisch werkers gesproken over werkwijze, thema's en activiteiten. Zij constateerden dat natuurbeleving bij Uit de Kunst duidelijk geen projectje van één of enkele enthousiaste medewerkers is, maar teamwork dat in alles verweven en terug te zien is.  


 

Meer nieuws & blogs