Nieuws & blog

Opbrengst Schaatsen voor Water bekend!

De opbrengst van onze actie Schaatsen voor Water is bekend! De kinderen van bso's Ondersteboven, Lange Jan, Elmo en de Wigwam maken hieronder zelf bekend welk bedrag ze gezamenlijk hebben opgehaald. We zijn super trots op ze!

Bso-kinderen schaatsen voor water

Bericht: 14 november 2014

Gistermiddag was het dan eindelijk zover! In een volle dubbeldekkerbus reisden de kinderen van bso’s de Wigwam, de Piramide, Ondersteboven, Elmo en Lange Jan naar de ijsbaan in Amsterdam. Daar schaatsten ze zo veel mogelijk rondes. Ze deden namelijk mee aan de actie ‘Schaatsen voor Water’ van Plan Nederland. De kinderen waren super enthousiast en de sfeer in de bus en op de ijsbaan was geweldig!

De afgelopen weken zijn de kinderen op pad geweest om zich per ronde te laten sponsoren door familie, buren en kennissen. Dat geld is voor drinkwaterprojecten van Plan in Zambia. Annemieke van Wijk, die de activiteit vanuit de SKA organiseerde: “De kinderen en hun ouders waren heel fanatiek bij het zoeken van sponsors. Ze liepen in de buurt van deur tot deur en belden de hele familie af. Vooral veel opa’s en oma’s gaven gul. Zodra we weten welke bedrag de kinderen bij elkaar geschaatst hebben, laten we het weten!”


 

Meer nieuws & blogs