Nieuws & blog

Warme maaltijd-service op de Bengelenberg

In de drukte van ons dagelijks leven is het soms lastig om iedere dag een gezonde en verse maaltijd op tafel te zetten. Bovendien brengt het koken van de gezinsmaaltijd in het avondspitsuur soms best wat stress met zich mee. SKA ontzorgt ouders graag. Daarom kunnen op kindercentrum de Bengelenberg ouders en medewerkers sinds kort een gezonde maaltijd bestellen bij de Kokerij.

De maaltijden worden iedere dag vers bereid met zo veel mogelijk biologische streekproducten. De maaltijden zijn via internet te bestellen en staan dan de volgende dag vanaf 16.00 uur klaar in de hal van het kindercentrum. Het enige wat thuis nog moet gebeuren is opwarmen.

De maaltijdservice op de Bengelenberg is een pilot. Als deze een succes is, breiden wij de service uit naar meer vestigingen.

Meer nieuws & blogs