Nieuws & blog

Sinterklaastijd bij de SKA

Op al onze vestigingen bruist het van de Sinterklaasactiviteiten. Een leuk verslag van peuterwerkplaatsen de Buitenkans en 't Krummeltje in Hooglanderveen:

De peuterwerkplaatsen de Buitenkans en 't Krummeltje hadden samen een gezellig Sinterklaasfeest. Er werden kadootjes ingepakt en later in de schoorsteen gegooid. Er werden taaitaaipoppen getoverd én pepernoten gebakken. Ze waren heerlijk! En we keken in de koffer van Sinterklaas. Daar zat een wekker in. Alle Pietjes gingen op de grond liggen slapen, tót de wekker ging. Wakker worden! Het is tijd voor de pietengym en de pietendans! Aan het eind van de ochtend ontdekten we dat in onze zelfgemaakte schoenen een zakje pepernoten en een mandarijn zat. Wat een feest!

Bekijk de foto's van het Sinterklaasfeest van de Buitenkans en 't Krummeltje en van de gezellige Sinterklaassfeer op onze andere vestigingen:

Sinterklaastijd 2014

Meer nieuws & blogs