Nieuws & blog

Mooie film over meerwaarde kinderopvang

Het kindercentrum is een leefgemeenschap waarin de kinderen zich welkom, gekend en begrepen voelen, een stem krijgen, zich verantwoordelijk voelen voor elkaar en de groep. Kortom, waar zij ervaren dat zij niet alleen, maar Samen op de Wereld zijn!

De beste voorbereiding op leven in een democratische samenleving is het daadwerkelijk ervaren van democratie, bijvoorbeeld op het kindercentrum.

Deze meerwaarde van de kinderopvang wordt prachtig weergegeven in de film ‘Samen goed voor later’. De film geeft een goed beeld van de dagelijkse werkelijkheid in de kindercentra van de KINDwijzer-organisaties (SKA is lid van KINDwijzer). Bekijk hieronder de korte versie van de film. Ga naar voor de lange versie naar Samen op de Wereld.

Meer nieuws & blogs