Nieuws & blog

Nieuw bso-thema: Heel SKA bakt!

Deze week start ons nieuwe bso-thema: ‘Heel SKA bakt’. Alles draait hierbij om bakken en koken. Een stamppottenbuffet, cupcakes maken en versieren, koken voor de buurt bij Resto VanHarte, koekjes bakken met Leerhotel het Klooster, fruitchips maken, smaaklessen van het Voedingscentrum, kruiden kweken, hartige taarten bakken. En we gaan ook muziek maken met kookgerei, servetten vouwen, schorten versieren, ‘smaakpolitie’ spelen, enzovoort enzovoort.

Geen klant en toch naar de bso? Dat kan!

Ook als u geen klant bent van de SKA, kunt u uw kind opgeven voor een dagje (of meerdere) bso. In de vakantie, maar ook tijdens schoolweken. Wij leggen u graag uit hoe eenvoudig dat werkt. Neem contact met ons op. Meer informatie vindt u op Incidentele opvang.
 

Meer nieuws & blogs