Nieuws & blog

Klein label op kdv de Dobbelsteen

Vanaf volgende week heeft ook kinderdagverblijf de Dobbelsteen in Liendert een kleinlabel-groep. Klein label is opvang in een kinderdagverblijf, met korte dagen.

Prettig en overzichtelijk

Veel ouders vinden opvang in een groep belangrijk voor de sociale ontwikkeling van hun kind, maar willen de kosten beperken. Voor hen kan klein label de oplossing zijn. Ook voor werkende ouders met een jonge baby is klein label een goede optie. Korte dagen opvang: prettig en overzichtelijk.

Beperkt prijskaartje

Door de beperkte openingstijden hangt er aan klein label een klein prijskaartje! Bij klein label neemt u zelf eten, tussendoortjes, eventuele luiers en andere verzorgingsartikelen mee. U krijgt dan van ons een mooie luiertas met inhoud. Tegen meerprijs kunt u voeding en verzorging ook door de SKA laten verzorgen.

Klein label bij u in de buurt

De SKA heeft inmiddels klein label-groepen op kinderdagverblijven de Zilverberg en Uit de Kunst (Vathorst), de Bengelenberg (Amersfoort-Zuid), Plons (Nieuwland) en de Jonkvrouw (Kattenbroek).

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.kleinlabel.nl.

Meer nieuws & blogs