Nieuws & blog

Nationale Voorleesdagen bij de SKA

Op alle kinderdagverblijven, peuterwerkplaatsen en voorscholen lezen we elke dag voor. Met de Nationale Voorleesdagen maken we er echt een feestje van. Ouders, bso-kinderen, medewerkers van de bibliotheek en zelfs de burgemeester kwamen voorlezen.

Een verslag van de medewerkers van kinderdagverblijf de Puntmuts:

'Met een krentenbolletje in de hand luisteren de kindjes van de Puntmuts aandachtig naar het verhaal van boer Boris, dat voorgelezen wordt door één van de vaders. Daarna worden de bijbehorende kleurplaten enthousiast gekleurd en wordt er nieuwsgierig gekeken bij de tafel van boer Boris. De Nationale Voorleesdagen zijn één groot feest!'

Bekijk de foto's van het voorlezen op de Puntmuts en op andere locaties (klik op de foto om ze te vergroten en door te bladeren):

Nationale Voorleesdagen 2015

Meer nieuws & blogs