Nieuws & blog

Nu ook opvang voor schooltijd in Kattenbroek

Per 1 februari 2015 kunnen basisschoolkinderen in Kattenbroek ook ’s ochtends voor schooltijd bij ons terecht. Deze voorschoolse opvang (vso) bieden wij aan bij bso de Torenkamer. U kunt uw kind(eren) vanaf 7:30 uur brengen. Wij zorgen ervoor dat de kinderen veilig naar school gebracht worden; de jongsten tot in het klaslokaal.

Wij bieden de voorschoolse opvang in bso de Torenkamer aan voor alle kinderen (ook als zij normaal gesproken niet naar de bso gaan) van basisscholen de Gabrie Mehen, de Meander, de Breede Hei en de Dubbelster.

Op dit moment bieden wij vso op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Bij voldoende vraag starten wij ook op de woensdagochtend.  Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op. Plaatsing op heel korte termijn is mogelijk!
 

Meer nieuws & blogs