Nieuws & blog

SKA biedt nu ook strijkservice

De strijk: wat een klus! Wij kunnen ons voorstellen dat u die tijd liever aan uw gezin besteedt.  Naast een maaltijdservice en de kinderkapper bieden wij daarom  vanaf deze week ook een strijkservice. Als u uw kind brengt, kunt u een krat met uw ongestreken goed afleveren. Als u uw kind aan het eind van de dag komt halen, staat het krat vol netjes gestreken wasgoed voor u klaar.

Wij zijn in eerste instantie gestart op 8 kinderdagverblijven. Wij werken samen met Strijkservice Mihaela van Mihaela Taber. De nieuwe service lijkt in een behoefte te voorzien: 'Ik heb sinds afgelopen maandag al 6 kratten wasgoed opgehaald."

Als de pilot inderdaad een succes blijkt, breiden we de strijkservice uit naar over de rest van onze vestigingen. Kijk hier voor meer informatie over deze en onze andere gemaksdiensten.

In de landelijke krant het AD werd er vanochtend aandacht aan onze strijkservice besteed:

Meer nieuws & blogs