Nieuws & blog

Nu ook klein label in Liendert!

Deze week opende de SKA een ‘klein label-‘groep in kinderdagverblijf de Dobbelsteen in Liendert-Rustenburg. Klein label is opvang in een kinderdagverblijf, met korte dagen. Veel ouders vinden opvang in een groep belangrijk voor de sociale ontwikkeling van hun kind, maar willen de kosten beperken. De SKA speelt met klein label in op deze behoefte. Ook voor werkende ouders met een jonge baby is klein label een goede optie. Korte dagen opvang: prettig en overzichtelijk. Door de beperkte openingstijden hangt er aan klein label een klein prijskaartje!

Ymke, het eerste kind in de 'klein label'-groep op de Dobbelsteen, met pedagogisch werker Mariëtte

Klein label bij u in de buurt

De SKA heeft ‘klein label’-groepen in kinderdagverblijven in Vathorst-de Velden, Vathorst-Centrum, Liendert-Rustenburg, het Bergkwartier, Nieuwland en Kattenbroek. Afhankelijk van de behoefte worden in de loop van 2015 ook in de andere wijken van Amersfoort ‘klein label’-groepen geopend.

Aandacht voor de ontwikkeling

De SKA staat voor opvang van goede kwaliteit, veel aandacht voor de ontwikkeling van het kind en deskundige medewerkers met passie voor hun vak . Heel bijzonder is de prachtige ontdektuin bij elk kinderdagverblijf. Hier kunnen de kinderen midden in de stad de natuur ervaren en beleven. Kijk voor meer informatie of om uw kind aan te melden op www.kleinlabel.nl.
 

Meer nieuws & blogs