Nieuws & blog

Mmm.. Koekjes bakken met Hotelschool Amersfoort

Gezonde fruitsmoothies maken, cupcakes versieren... Alle bso’s zijn volop bezig met het thema ‘Heel SKA bakt’. Zo komen vier woensdagmiddagen leerling-koks langs op de bso’s om samen met de kids koekjes te bakken. Woensdagmiddag 4 februari was bso de Boshut aan de beurt. Vormpjes van alle soorten en maten werden tevoorschijn getoverd om de mooiste koekjes te maken. Soms was het best moeilijk om mooie vormpjes uit het deeg te krijgen, maar het eindresultaat mocht er zijn!  
Bekijk de foto's (klik op de foto's om ze te vergroten en door te bladeren):

Workshop koekjes bakken Hotelschool Amersfoort

Geen klant en toch naar de bso? Dat kan!

Ook als u geen klant bent van de SKA, kunt u uw kind opgeven voor een dagje (of meerdere) bso. In de vakantie, maar ook tijdens schoolweken. Wij leggen u graag uit hoe eenvoudig dat werkt. Neem contact met ons op. Meer informatie vindt u op Incidentele opvang.

Over Hotelschool Amersfoort

Hotelschool Amersfoort, onderdeel van MBO Amersfoort, leidt studenten op voor een baan in het horecavak, zoals zelfstandig werkend kok. 

Meer nieuws & blogs