Nieuws & blog

Stamppottenbuffet door bso-kinderen, smullen maar!

Een bijzondere activiteit bij 'Heel SKA bakt' is het stamppottenbuffet voor ouders, broertjes en zusjes, dat op veel bso's wordt gehouden. De bso's in Schothorst (het Avontuur, de Kletskop en de Club van Zeven) organiseerden het buffet in de voorjaarsvakantie: 

Zuurkool met spekjes, boerenkool met worst en andijviestamppot met kaas, niets was de kinderen te moeilijk. Samen bedachten de kinderen welke stamppotten zij gingen maken en welke ingrediënten daarvoor moesten worden gekocht. Vervolgens werden de boodschappen gedaan en als echte koks maakten ze verschillende stamppotten. Aan het eind van de middag aten ze de stampotten op met hun ouders, broertjes en/ of zusjes. Wat was dat smullen! 

Evenals de ouders kijken wij terug op een gezellige middag! In het fotoalbum staan ook foto's van andere bso's. (Klik op de foto's om ze te vergroten en door te bladeren.)

Stamppottenbuffet

Meer nieuws & blogs