Nieuws & blog

Bso-kinderen koken bij Resto VanHarte

Heerlijk vlees of vis, uitsluitend verse groenten en dat gemaakt door de onze bso-kinderen. De maanden januari, februari en maart staan bij ons in het teken van het thema ‘Heel SKA bakt’. Een hoogtepunt hierbij is de samenwerking met Resto VanHarte.

De oudste bso-kinderen koken verschillende avonden een gezond driegangenmenu bij het buurtrestaurant. De SKA en Resto VanHarte delen de visie dat iedereen erbij hoort in de samenleving. Wij zijn niet alleen, maar samen op de wereld. Samen koken en eten brengt mensen van verschillende achtergronden in contact met elkaar.

Maandagavond 2 maart trapte het managementteam van de SKA af door zelf een driegangenmenu te maken. Vervolgens koken de oudste bso-kinderen, verdeeld over tien avonden, ook een drie gangendiner voor hun ouders, familie en andere aanwezigen. 

Over Resto VanHarte

Resto VanHarte verzorgt gezonde en goedkope driegangendiner, meestal in een school of buurthuis met een professionele keuken. De Resto’s zijn opgezet om ontmoetingen tussen mensen tot stand te brengen. 

Meer nieuws & blogs