Nieuws & blog

SKA verzorgt kinderopvang bij Women Unlimited

Met veel plezier hebben wij afgelopen zondagmiddag de kinderopvang verzorgd bij Women Unlimited. Dit kleurrijke evenement werd in het Eemhuis georganiseerd door Stichting ArteGanza in samenwerking met Scholen in de Kunst en Bibliotheek Eemland.

Ontmoeten en verbinden is de doelstelling van Women Unlimited. Dit sluit goed aan bij de visie van de SKA. Vrouwen uit Amersfoort in omgeving konden met elkaar netwerken of zich profileren met hun waar of professie op de bazaar of tijdens workshops op de verschillende plekken in het Eemhuis. Ondertussen vermaakten hun kinderen zich in de theaterzaal van Scholen in de Kunst, begeleid door onze medewerkers. Onderstaande foto's zijn gemaakt door SKA en Voorbeeldig Fotografie.

Meer nieuws & blogs