Nieuws & blog

Diner door bso-kinderen bij Resto VanHarte groot succes

De maanden januari, februari en maart staan in het teken van het thema 'Heel SKA bakt'. Een hoogtepunt hierbij is de samenwerking met Resto VanHarte. Maandag 2 maart trapte het managementteam af door een driegangendiner te maken en ondertussen hebben ook veel bso-kinderen van de SKA een driegangendiner bereid voor hun opa's, oma's, ouders, broertjes, zusjes en buurtgenoten.

Onderstaand een filmpje van de tienergroep Cooldown om een impressie te geven van een middag en avond vol plezier en heerlijk eten!

Heeft u ook zin een hapje mee te eten? De komende twee weken bereiden andere bso-kinderen van de SKA op maandag en dinsdag ook een driegangendiner. U kunt zich hiervoor aanmelden door te reserveren op www.restovanharte.nl

De SKA en Resto VanHarte delen de visie dat iedereen erbij hoort in de samenleving. We zijn niet alleen, maar samen op de wereld. Samen koken en eten brengt mensen van verschillende achtergronden in contact met elkaar.

Resto VanHarte

Over de SKA

De SKA verzorgt opvang in kinderdagverblijven, bso's, peuterwerkplaatsen en voorscholen in alle wijken van Amersfoort en directe omgeving. Kijk voor meer informatie op www.ska.nl of bel 033 - 470 13 03.

Over Resto VanHarte

Resto VanHarte verzorgt gezonde en goedkope driegangendiner, meestal in een school of buurthuis met een professionele keuken. De Resto's zijn opgezet om ontmoetingen tussen mensen tot stand te brengen. 

Meer nieuws & blogs