Nieuws & blog

Workshop Dunstan Babytaal

Op donderdagavond 16 april 2015 verzorgt Anna Hemmes van Hemminess in Amersfoort een introductieworkshop Dunstan Babytaal voor aanstaande ouders en voor ouders van baby’s tot 3 maanden oud.

Vijf geluiden

Priscilla Dunstan, een Australische moeder met een absoluut gehoor, ontdekte dat alle baby’s vanaf de geboorte vijf geluiden maken, gebaseerd op reflexen. Ieder geluid heeft een heel specifieke betekenis: honger, een boertje dat dwarszit, darmkrampjes, slaap of ongemak. Ook jij kan de vijf geluiden leren herkennen en daardoor precies horen wat je baby nodig heeft. Anna Hemmes laat je zien dat baby’s vanaf heden wel met een gebruiksaanwijzing komen.

Workshop

Tijdens de workshop maak je kennis met de methode, hoor je meer over het wetenschappelijk onderzoek naar Dunstan Babytaal en leer je alvast de eerste twee woorden. Je kan je tijdens de workshop inschrijven voor de volledige cursus of een DVD aanschaffen om het thuis zelf te bestuderen. Meer informatie vind je op www.hemminess.nl.

Voordelen voor jou als (aanstaande) ouder

  • Minder stress
  • Meer zelfvertrouwen
  • Betere voedingsresultaten
  • 2 van de 3 vaders ervaren een betere relatie met de partner en een grotere betrokkenheid
  • Meer ononderbroken slaap voor je baby en dus ook voor jou!

Wanneer en waar

De avond duurt van 20.00 – 21.30 uur. Vanaf 19.45 uur staat de koffie/thee klaar. De workshop vindt plaats op het centraal bureau van SKA op het Stationsplein 26 in Amersfoort.

Aanmelden

Aanmelden voor deze avond kan hier of via info@hemminess.nl. De kosten zijn 15 euro (en neem je partner gratis mee)*. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Plaatsing gebeurt op volgorde van inschrijving. Reageer dus snel.

*Bij aanmelding voor de volledige cursus worden de kosten van de workshop in mindering gebracht.

Meer nieuws & blogs