Nieuws & blog

Activiteitenmiddag van Alles Kids bij natuurboerderij De Brinkhorst

Op donderdag 7 mei organiseert ‘Alles Kids’ twee leuke activiteiten in natuurboerderij de Brinkhorst in Vathorst- de Velden. ‘Alles Kids’ is een samenwerking tussen verschillende partijen in de wijk Vathorst-de Velden. De kinderen van de bso’s van de SKA en Partou uit de wijk doen mee en ook kinderen die niet op de bso zitten, zijn welkom. 

De middag duurt van 14:00 tot 16:00 uur. Opgeven is niet nodig! Kinderen die niet naar de bso gaan, kunnen zich om 14:00 uur melden op het erf.

Bso Elmo van de SKA en de bso van Partou starten om 14:00 uur met het versieren van zelf gemaakte fotolijstjes. Dit gaan ze doen met alles wat je in de natuur kunt vinden. Daarna kunnen de kinderen meedoen aan het spel 'Ren je Rot' in de boomgaard van de natuurboerderij!

Meer nieuws & blogs