Nieuws & blog

Share your hair if you dare...

Op zaterdag 30 mei wordt in het Meander Medisch centrum een groot Haardoneer-event georganiseerd. Het event duurt de hele dag.

Veel kinderen die als gevolg van een medische behandeling of een andere oorzaak kaal zijn of worden, hebben er echt alles voor over om weer met een volle haardos door het leven te kunnen. Stichting Haarwensen zorgt ervoor dat deze kinderen een pruik van echt haar kunnen dragen. Zonder dat daar kosten aan verbonden zijn voor de ouders. Om deze pruiken te kunnen vervaardigen zijn donaties van echt lang haar nodig! 

Tijdens het Haardoneer-event worden er activiteiten georganiseerd die  leuk en informatief zijn voor kinderen en volwassenen. Onder andere theaterschool De Springplank is aanwezig: zij zorgen voor entertainment op het gebied van zang, muziek en dans! 

De hele dag staat er een team van professionele kappers klaar voor kinderen en volwassenen met lang haar die hun haar willen doneren. Ook alle andere mensen kunnen hun haar laten knippen; een groot deel van de opbrengst gaat naar het kankerbestrijdingsfonds. 

Meer nieuws & blogs