Nieuws & blog

Geanimeerde debatavond met ouders

De SKA hecht veel belang aan het contact met ouders en aan hun inbreng. Daarom organiseerden wij afgelopen woensdag 27 mei een debatavond voor onze klanten. Zo'n 55 ouders en mt-leden van de SKA spraken samen over de toekomst van de SKA. 

De avond startte met een informatief gedeelte, waarin directeur-bestuurder Annegreet van Dijk de plannen van de SKA voor de komende jaren presenteerde. Daarna zorgde Wouter Bruggers, voorzitter van de centrale ouderraad, voor een opwarmer van het debat in de vorm van een ludiek, maar ook leerzaam stellingenspel met weetjes als het aantal luiers dat er jaarlijks op onze kinderdagverblijven gebruikt worden, het aantal kinderen dat de SKA in totaal opvangt en het aantal medewerkers dat deze kinderen begeleidt. 

Daarna werd in kleine groepen aan de hand van een aantal thema’s verder gediscussieerd. Ouders gingen samen in gesprek over hun wensen en ideeën wat betreft gemaksdiensten, contractvormen, het aanbod voor de kinderen, samenwerking met ouders, en samenwerking met onderwijs en andere partijen. De ouderavond werd afgesloten met een gezellige borrel.

U vindt hier een uitgebreider verslag van deze geanimeerde debatavond. Wij willen namens de centrale oudercommissie alle aanwezige ouders hartelijk bedanken voor hun bijdrage!

Impressie debatavond ouders

Meer nieuws & blogs