Bel onze klantenservice: 033 - 470 13 03 Inloggen op Mijn Ska
 
033 - 470 13 03 Menu
 
U bent hier: Home / Nieuws & actualiteit / 2015 / 06 / 01 / SKA begeleidt kinderactiviteiten bij open huis Rusthof

SKA begeleidt kinderactiviteiten bij open huis Rusthof

Geplaatst op: 1 juni 2015

Crematorium en Begraafplaatsen Amersfoort hield zaterdag 30 mei open huis op Crematorium en begraafplaats de Rusthof. Er was een uitgebreid programma met activiteiten, lezingen en rondleidingen. Ook voor kinderen waren er diverse activiteiten, begeleid door pedagogisch werkers van de SKA. Ouders die even zonder hun kind(eren) wilden rondkijken, een gesprek wilden voeren, of een programma-onderdeel willen bijwonen, konden hun kind tijdelijk onder de hoede van de SKA-medewerkers achterlaten.  

Foto's open huis Rusthof