Nieuws & blog

DJ Melvin leert bso-kids het vak

DJ Melvin maakte de afgelopen weken een tour langs onze bso's. Een verslag van bso de Kletskop:

Vandaag hebben we bij bso de Kletskop (voor alle bso's in de buurt) een workshop van DJ Melvin gehad. Voor de enthousiaste achtplussers verzorgde Melvin een kleine cursus: kinderen konden popliedjes kiezen en leerden deze achter elkaar te mixen. Supertrots en vol inspiratie waren de deelnemende kinderen. Als afsluiter een klein knalfeestje, de disco van DJ Melvin. Inclusief zeepbellen, kinderen voor kinderen en dansende mama's. Super zeg!

Tijdens ons feestelijke evenement op zaterdag 20 juni op het Jorisplein, zal een aantal van deze kersverse SKA-talenten hun DJ-skills laten horen! Spannend hoor!

Foto's DJ Melvin's tour langs onze bso's

Meer nieuws & blogs