Nieuws & blog

SKA biedt zwemles onder bso-tijd

Net als leren fietsen, hoort leren zwemmen erbij voor elk kind in ons waterrijke Nederland. De SKA heeft een uniek aanbod: zwemles onder bso-tijd. Zo houden werkende ouders meer tijd over om zélf leuke dingen met hun kind te ondernemen.

Voor wie en waar?

SKA biedt deze service voor kinderen uit Nieuwland, Kattenbroek, Hoogland, Vathorst en Hooglanderveen. Het gaat om een cursus voor diploma A én B, verzorgd door SRO. De lessen starten in het nieuwe schooljaar. Er worden speciale SKA-zwemklassen gevormd.

  • De zwemles voor de kinderen uit Nieuwland, Kattenbroek en Hoogland is op maandagmiddag in zwembad Hoogland.
  • De zwemles voor de kinderen uit Vathorst en Hooglanderveen is op donderdagmiddag in zwembad De Slag in Hoevelaken.  

Hoe werkt het?

De kinderen worden uit school gehaald en drinken eerst wat op de bso. Daarna brengt een pedagogisch werker van de bso hen met de Stint (een elektrische bakfiets) naar het zwembad en blijft daar tijdens de zwemles. Na afloop kunnen de kinderen door hun ouders bij het zwembad opgehaald worden of gaan ze weer mee terug naar de bso.

Interesse?

Gaat uw kind naar één van de basisscholen in Nieuwland, Kattenbroek, Hoogland, Vathorst en Hooglanderveen en wilt u hem of haar  opgeven voor de combinatie bso en zwemles? Bel dan 033 - 470 13 03. Wacht niet te lang, want er is een beperkt aantal plaatsen. Kijk voor meer informatie op www.ska.nl/zwemles.

Meer nieuws & blogs