Nieuws & blog

Muziekles onder bso-tijd!

Vanaf oktober 2015 biedt Scholen in de Kunst in samenwerking met de SKA muzieklessen op de bso!

Muziekmakerij (4 tot 7 jaar)

Voor kinderen van 4 tot 7 jaar is er De Muziekmakerij: oriëntatielessen muziek. Hier leren kinderen over maat, ritme en toonhoogte, ze maken heel veel muziek én ze maken kennis met verschillende muziekinstrumenten. Plezier en muziekbeleving staan voorop. 

Instrumentale les of zangles (8 tot 12 jaar)

Kinderen van 8 tot 12 jaar kunnen muziekles op een instrument of zangles volgen. Zij leren noten lezen, ze leren over maat en ritme, maar vooral om het instrument te bespelen.

Voor alle basisschoolkinderen

De muzieklessen worden aangeboden op vier bso’s verspreid door de stad. De lessen zijn voor alle basisschoolkinderen toegankelijk, dus ook als u geen klant bent van de SKA (of als uw kind niet op de betreffende middag op de bso geplaatst is). 

Opendeurenweken

Tijdens de  Opendeurenweken van Scholen in de Kunst (7 t/m 20 september) kunnen de kinderen proeflessen volgen op de locaties van Scholen in de Kunst zelf en op de bso’s waar we muzieklessen gaan bieden. 

Interesse?

Wilt u dat wij u op de hoogte houden of heeft u vragen? Mail dan naar tanjakerkvliet@scholenindekunst.nl

Meer nieuws & blogs