Nieuws & blog

Ouder & Kind café Amersfoort-Noord verhuist naar kdv de Jonkvrouw

Ouder & Kind café Amersfoort-Noord heeft een nieuw plekje gevonden in SKA-kinderdagverblijf de Jonkvrouw in Kattenbroek. Het Ouder & Kind café, dat tot nu toe plaatsvond in Concordia  in Hoogland, bestaat sinds november 2014. Twee keer per maand, afwisselend op woensdag en vrijdag, is het een ontmoetingsplek voor en door ouders uit Hoogland, Kattenbroek en Nieuwland*, waar kindjes samen kunnen spelen en ouders  elkaar treffen.  

Er worden regelmatig thema-ochtenden georganiseerd, waar experts aanwezig zijn om vragen te beantwoorden. Maandelijks is er een borstvoedingsconsulente van La Leche League aanwezig. Thema’s die onder andere behandeld worden, zijn: babygebaren, het dragen van je kindje, voeding, borstvoeding en pedagogiek. Soms is er een kleding- of speelgoedruilbeurs. Uiteraard ben je ook welkom voor een gezellig praatje; het hoofddoel van het Ouder & Kind café is ontmoeten. 

Meer nieuws & blogs