Nieuws & blog

Ouder & Kind café Amersfoort-Noord verhuist naar kdv de Jonkvrouw

Ouder & Kind café Amersfoort-Noord heeft een nieuw plekje gevonden in SKA-kinderdagverblijf de Jonkvrouw in Kattenbroek. Het Ouder & Kind café, dat tot nu toe plaatsvond in Concordia  in Hoogland, bestaat sinds november 2014. Twee keer per maand, afwisselend op woensdag en vrijdag, is het een ontmoetingsplek voor en door ouders uit Hoogland, Kattenbroek en Nieuwland*, waar kindjes samen kunnen spelen en ouders  elkaar treffen.  

Er worden regelmatig thema-ochtenden georganiseerd, waar experts aanwezig zijn om vragen te beantwoorden. Maandelijks is er een borstvoedingsconsulente van La Leche League aanwezig. Thema’s die onder andere behandeld worden, zijn: babygebaren, het dragen van je kindje, voeding, borstvoeding en pedagogiek. Soms is er een kleding- of speelgoedruilbeurs. Uiteraard ben je ook welkom voor een gezellig praatje; het hoofddoel van het Ouder & Kind café is ontmoeten. 

Je ben welkom op de volgende data:

woensdag 8  en vrijdag  24 juli
woensdag 5 en vrijdag 21 augustus
woensdag 9 en vrijdag 25 september 
woensdag 7 en vrijdag 23 oktober
woensdag 11 en vrijdag 27 november
woensdag 13  en 29 december

Kijk ook op de website en de Facebookpagina van Ouder & Kind café Amersfoort-Noord.

*Ouders uit Nieuwland zijn ook welkom bij Mamacafé Nieuwland in SKA-kinderdagverblijf Plons. Kijk voor meer informatie op hun Facebookpagina.

Meer nieuws