Nieuws & blog

Oproep: stuur ons foto's van de ontdektuin

Wat groeit en bloeit alles toch mooi in onze ontdektuinen; juist in dit seizoen! Wij doen daarom een oproep aan ouders en medewerkers om foto's en filmpjes te sturen. Overzichten of close ups, foto's mét of zonder spelende kinderen*, foto's van bloemen, beesten, struiken en bomen, van de groente- en fruitoogst, van gezellige hoekjes, doorkijkjes en intieme speelplekjes.

Van de foto's maken we een digitaal album en wie weet bundelen we de mooiste in een fotoboek... De filmpjes tonen we op deze website, op Ontdektuinen en op Facebook. Stuur je foto's en filmpjes naar communicatie@ska.nl

* Houd rekening met de privacy: film en fotografeer kinderen onherkenbaar, tenzij het uw eigen kinderen zijn of tenzij de ouders van de betreffende kinderen nadrukkelijk toestemming voor het publiceren van de gemaakte foto's of films geven.

Meer nieuws & blogs