Nieuws & blog

Tjitske Siderius opent kindercentrum Harlekijn

Tweede Kamerlid Tjitske Siderius verrichtte maandag 21 september de feestelijke opening van SKA-kindercentrum Harlekijn in Randenbroek. 

0 - 12 jaar

Het kindercentrum bestaat uit kinderdagverblijf Harlekijn (0 – 4 jaar), voorschool Harlekijn (2 – 4 jaar)en bso Ondersteboven (4 – 12 jaar). Afgelopen zomer is het gebouw van binnen en buiten helemaal opgeknapt, en ook de buitenruimte wordt aangepakt. Deze wordt – net als álle buitenruimtes van SKA-kinderdagverblijven - ingericht als groene ontdektuin. 

Open dag

Zelf een kijkje nemen? Dat kan! Op vrijdag 9 oktober a.s. tussen 15:00 en 18:00 uur zijn ouders, buurtgenoten, medewerkers van de basisscholen in de buurt en alle andere belangstellenden van harte welkom op de open middag. Er staat een hapje en een drankje klaar en voor kinderen van 0 – 12 jaar worden er leuke activiteiten georganiseerd. Het adres is Wagnerstraat 18.

Meer nieuws & blogs