Nieuws & blog

Skateles onder bso-tijd in Vathorst

Skateboarden is spectaculair en moeilijk, maar iedereen kan het leren. Sinds begin september volgt een groep zesplussers van SKA-bso’s Elmo en Paal 8 skateboardlessen  op Skatepark Vathorst. De kinderen zijn razend enthousiast!

Een eerste serie skateboardlessen afgelopen voorjaar was zo’n succes dat het team van de bso’s in Vathorst de samenwerking met SkateDays voortzette. De bso-kinderen volgen een serie van 6 lessen. De bso-medewerkers zorgen voor vervoer naar en van de skatebaan en blijven tijdens de les aanwezig.

Bij de lessen zit alles inbegrepen: professionele skateboards, helmen, bescherming en begeleiding door ervaren skateboarddocenten. De nadruk van de lessen ligt op het aanleren van de basisvaardigheden van het skateboarden. Als de kinderen de basis beheersen, wordt verder gegaan met het leren van tricks. Kijk voor meer informatie op www.skatedays.nl!

Save

Meer nieuws & blogs