Nieuws & blog

Modeste Herwig maakt schitterende fotoreportage SKA-ontdektuinen

Na de aanleg hebben tuinen een paar jaar nodig voordat ze  'volwassen' zijn. Dat geldt natuurlijk ook voor onze ontdektuinen. Inmiddels liggen de SKA-ontdektuinen uit het eerste uur er prachtig bij. Op onze oproep om foto's te maken, reageerden medewerkers van kinderdagverblijven KrisKras, de Dobbelsteen, Spetter, de Bengelenberg en Plons. Geniet van onderstaande fotoreportage (klik op de foto's om ze te vergroten en door te bladeren):

Berichttekst loopt door onder de foto's.

Nazomer in de SKA-ontdektuinen

We vroegen ook Modeste Herwig, tuinfotograaf (en dochter van de bekende tuinboekenschrijver Rob Herwig) het moois in onze ontdektuinen vast te leggen. Zij maakte de afgelopen weken met veel plezier een serie foto's en komt dat in het voorjaar nog een keer doen. Zo krijgen we een mooie impressie van het jaar rond in onze ontdektuinen. Bekijk alvast een aantal foto's en ontdek waar onze kinderen dagelijks van kunnen genieten:

Reportage tuinfotografe Modeste Herwig

Meer nieuws & blogs