Nieuws & blog

Medewerkers sluiten jaar af bij Resto VanHarte

De SKA- en SPL-medewerker sluiten het jaar 2015 op een bijzondere manier af! Zij dineren, verdeeld over 4 maandagavonden, bij Resto VanHarte. De medewerkers van de vestigingen in Hooglanderveen en Vathorst en van het centraal bureau werden afgelopen maandag als eerste ontvangen. De avond was zeer geslaagd. Het eten smaakte heerlijk en het was enorm gezellig. 

Naast de groep SKA-medewerkers waren zo'n 40 vaste gasten van Resto VanHarte aanwezig. Heel speciaal was dat één van hen vanaf 1971 16 jaar leidster was bij SKA-peuterspeelzaal (nu peuterwerkplaats) Pippeloentje. Zij vermaakte haar tafelgenoten met smakelijke verhalen over de pioniertijd van het Amersfoortse peuterspeelzaalwerk.

Resto VanHarte Amersfoort verzorgt elke maandag- en woensdagavond een maaltijd in praktijkschool Accent in Liendert. Professionals en vrijwilligers verzorgen een heerlijk buffet. 

De Amersfoortse band The Spokesman zorgt voor extra sfeer.

Over Resto VanHarte

Resto VanHarte verzorgt gezonde en goedkope driegangendiners, meestal in een school of buurthuis met een professionele keuken. Stichting VanHarte vindt dat iedereen erbij hoort in de samenleving. De stichting bestrijdt eenzaamheid door mensen uit alle lagen van de bevolking met elkaar in verbinding te brengen, door samen te koken en samen te eten.

Meer nieuws & blogs