Nieuws & blog

Nieuwe serie zwemlessen in Vathorst/Hooglanderveen

De SKA biedt in verschillende wijken in samenwerking met de SRO zwemles onder bso-tijd. Voor snelle beslissers zijn er nog een paar plaatsen open in de SKA-zwemklas op de donderdagmiddag voor kinderen uit Vathorst/Hooglanderveen. U kunt uw kind tot uiterlijk 24 januari aanmelden. De lessen starten op  4 februari 2016. Bovendien starten we, zodra er voldoende aanmeldingen zijn, op maandagmiddag nog een SKA-zwemklasje, ook voor kinderen uit Vathorst/Hooglanderveen. 

Het gaat om een cursus voor het diploma A én B (in één pakket) in zwembad De Slag in Hoevelaken. De kinderen worden door een pedagogisch werker met de Stint (onze elektrische bakfiets) gebracht. Hij/zij blijft aanwezig bij de zwemles. 

Kijk voor meer informatie op zwemles of neem contact met ons op.

Meer nieuws & blogs