Nieuws & blog

Nationale Voorleesdagen 2016

Natuurlijk is er ook dit jaar volop aandacht voor de Nationale Voorleesdagen bij de SKA en SPL.

Een groep kinderen van peuterwerkplaats de Dwergster (Leusden) was aanwezig bij de officiële aftrap van de voorleesdagen in bibliotheek Leusden-Zuid. De Leusdense schrijver Okuaj (pseudoniem van Jauko Verschure) kwam daar voorlezen.De kinderen van peuterwerkplaats 't Vogelnest en kinderdagverblijf de Bengelenberg werden voorgelezen door Govert Schilling, wetenschapsjournalist, finalist bij De Slimste Mens 2016 en echtgenoot van onze collega Margreet Peek.

Ook wordt er op verschillende vestigingen door medewerkers van de bibliotheek voorgelezen of bezoeken de kinderen voorleesfeestjes in de bibliotheek. Centraal dit jaar staat het prentenboek 'We hebben er een geitje bij'. Bekijk meer foto's (klik op de foto's om ze te vergroten en door te bladeren):

Voorleesdagen 2016

Meer nieuws & blogs